.

A Foltvarázs Kézimunka Webáruház szervezésében egy óriási nyereményekkel kecsegtető játék van kilakulóban a keresztszemeseket és apró foltvarrás egységcsomagokat áruló webshop oldalán.

A fenti linkre kattintva Te is bekapcsolódhatsz a játékba. Egy jól kitalált népszerűsítő szöveggel akár a saját nyereményedet is garantálhatod, s még közelebb visz az áhított csomagokhoz, ha több nézelődőt tudsz a kézimunka-webáruház lapjaira csábítani.

Persze ha az agytekervényeidet inkább a kézimunkákhoz mellékelt hasznos tartalmak böngészésére, okosodásra használnád, az sem gond, és még akkor is marad némi esélyed a harmadik - véletlenszerűen kiválasztott résztvevőhöz kerülő - nyeremény megkaparintására.  Igaz, ez az esély a jelentkezők számát tekintve jelentősen csökkent az elmúlt napokban.

Tetszik, amit a képen látsz?  Szállj hát harcba érte!  Ez most nem csak a szerencsén múlik, rád esik-e a választás, most tehetsz is a nyereményért.  A játék nyereményének összértéke egyébként meghaladja az 50.000 Ft-ot!

S ha szereted a kézimunkákat, nem fogsz az oldalban csalódni, mert a hagyományos keresztszemesek mellett találsz még három dimenziós kézimunka készleteket és sok sok fontos leírást egészen az alapoktól a bonyolult mintákig, a keretezésen át az anyagtipusok bemutatásáig.

Nézz körül most, kattints Foltvarázs Kézimunka Webáruház oldalára, és merülj el a keresztszemesek és foltvarrással készülő apróságok között!

Jó böngészést!

 

Szerző: M.I.Eszter  2009.04.14. 19:46 Szólj hozzá!

Címkék: a keresztszemes nyeremények foltvarázs vebáruházban

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztszemes.blog.hu/api/trackback/id/tr491065194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása